Välkommen på Öppen Atelje 1-2 dec kl 11-16

Under adventhelgen håller vi öppet i våra ateljeér i Gustavsbergs gamla porslinsfabrik – VÄLKOMMEN!

Varmt Välkommen lördag den 1 dec kl 11-16 och söndag 2 dec kl 11-14. Närmare 80 st blir vi i år. Massor av konst och konsthantverk att se och handla, träffa konstnärerna i våra ateljéer och fika finns i huset! Buss 474 från Slussen tar dig fram till Gustavsbergs hamn på ca 30 min. På söndagen smiter jag tidigare iväg till adventssjungande!

Nedan Cat Duo och Tools Allover artprints som är lite av mitt grafiska och måleriska signum. Två formmässiga ytterligheter som talar till varandra ändå. Finns såklart också att köpa tillsammans med flera av mina andra prints som julklapp till sig själv eller någon annan!

VI SES DÄR!

 ..  ..

… men här även några skissbilder från mina nya textilprints som blir väggbonader i formatet 100×145 cm.
Bubble Waves som är ett grafiskt mönster med handtecknat i botten kommer i tre kulörer; Gold, Purple, Blue. Leverans från textiltryckeriet imorgon onsdag, spännande!

 

 

Måleriet med dansande barnet är ett vågligt test där jag plockat bilder ur en gammal super 8-film min pappa tog ca -79. Minns upptakten, idén och filmningen tydligt – en slags fridans med en kompis på gräsmattan hemma. Nedan endast skiss.

Kuddar i flera mönster och färger som vanligt. Nedan mönstret Tools Allover, Pink – baserat på svarta tuschteckningar med gamla verktyg som tema. Colorerat digitalt och finns i två färgställningar.

Nedan kuddfodral i mönster Toalettfabriken – ett fotokollage av bilder från den aktiva fabriken mitt emot min studio.
Textilmönstret finns även som väggbonad.

Fler kuddar i mönster på kuddfodral – Blommor & Broar, black. Finns även på löpmeter och i kulörerna blått, svart och brunt.

Jag färdigställer även några nya originalmålningar som samsas i ateljén. Det blir trångt om härligheten!

 

About