Chamottehuset till vänster där min atelje finns högst upp på plan4.

Tveka inte att kontakta mig!

Bästa sättet att starta ett eventuellt samarbete är att ses. Det kan ske var som helst – hos er, i min ateljé, på stan. Jag tar mig an delar av projekt liksom helheten, oavsett vad kommer jag att skapa mig en bild över vad man totalt sätt vill åstadkomma som företag eller organisation. Små beslut om detaljer blir enklare om vi vet övergripande syfte.

Att ge brief och brief tillbaka!

Att som kund ge brief på det man tycker är uppdraget är viktigt. För mig är det lika viktigt att återkomma med brief om huruvida jag uppfattat det hela rätt. Det kan innebära att uppdraget till viss del ändrar omfång (till större / mindre) samt kanske till och med ändrar fokus och innehåll.

Enligt designprocessens principer startar, pågår och utvecklas ett uppdrag med täta omtag och tester. Jag kan stödja i processen att testa och hamna rätt genom djupintervjuer eller fokusgrupper med kunder eller medarbetare.

På bilden Chamottevägen som den såg ut runt 2010. Framför Panncentralen  till höger ligger nu nybyggda flerbostadshus och den gamla toalettfabriken (som inte syns i bild) är ombyggt till bostäder. Utvecklingen blir antagligen positiv till sist men vi behöver värna de äldre fastigheterna samt se till att våra ateljeér och våra kreativa processer kan finnas kvar i Gustavsbergs hamn.

KONTAKTINFORMATION

Camilla Eltell KONCEPT & DESIGN AB

BESÖKA STUDION
Chamottevägen 6, Gustavsbergs hamn
buss 474 från Slussen tar 25 min!
POSTA
Valhallavägen 192, 115 27 Stockholm

Ringa +46 709 46 11 25
Maila camilla@camillaeltell.se

LÄNKAR OCH SAMMANHANG
Facebook
Illustratörcentrum / Svenska Tecknare
Medlem i G-studion Gustavsberg
Medlem i Värmdö Konstnärer

Tillsammans med dig, ditt företag och mitt utökade nätverk gör vi bra kommunikation som spänner över flera fält. Visuella lösningar som lyfter, gör tydligt och unikt!