Vad jag gör

I portfolion ryms mycket av det som är min visuella sida, lätt att visa. Den andra sidan är inte lika iögonfallande, erfarenhet av konsultande i många branscher, projekt- och produktionsledning inom kommunikation, webb, print, processer av skilda slag, förstudie, djupintervjuer, strategisk ledning och workshop för identitet eller samskapande.

Vid sidan av konst, design och kunduppdrag har jag sedan 2015 varit ordförande i styrelsen för Värmdö Företagarförening där jag varit med om att ta fram en ny övergripande vision. Tillsammans med en inspirerande styrelsegrupp ha vi utvecklat inriktning, mission och arbetssätt.

Sång har alltid varit en levande del av min fritid sedan liten. Jag sjunger i vokalensembeln Doxy på Värmdö när jag inte sjunger hemma på Valhallavägen i stan.

 I portfolion

 

KONCEPT & INREDNING

IDENTITET & VISUELL KOMMUNIKATION

PROJEKTLEDNING & WORKSHOPS

MÖNSTERDESIGN & PRINTDESIGN

FRI BILDKONST & MÅLERI

ILLUSTRATION & GRAFISK FORM