Välkommen på vernissage Länsmansgården Bjärehalvön 30 juli!

Vernissage på Länsmansgården – för andra året!

Bubbel på tisdag 30 juli från kl 14 på pappas och farfars fädernegård i Påarp på vackra Bjärehalvön i Skåne. Där har jag lekt massvis och plockat päror (potatis) med kusiner på 70- och 80-talet. Barndoms somrar med jord under naglarna och salta bad i Torekov!

Jag visar bland annat textildesign för både vägg- och bruksprodukter som handdukar, textilservetter och bordsunderlägg, men även prints och bilder. Bilder och textilprints skapas av färgrikt originalmåleri i kollage med, i detta fall, foton ur super-8 film från sent 70-tal. En spännande mix!

Länsmansgården är en vacker korsvirkesgården som drivs av Sara Ahnfors, Pika Pika, nu även med höns, får, hundar, hästar, cashmere, vintage och konst som ligger på Påarpsvägen 454, 26994 Båstad ca 5 km från Torekov. Utställningen är kvar till den 9 augusti i sin helhet.

Hoppas vi ses! / Camilla

Print on playwood

Effekten på måleriska återgivningen ger nästan sidenlik känsla. Bilderna är tryckta i formatet 30×30 cm och går att beställa inkl monteringslist baktill som ger djupeffekt vid upphängning.

About